"Amendments approved by the Executive Board as provided in Paragraph 2 of this Article shall then
be submitted to the membership, and, to be adopted, must be approved by the vote of not less than
two-thirds of the Active Members in good standing voting thereon. Notice of any such proposed
amendment, together with a ballot to be used for the purpose of voting thereon, shall be sent by
mail, email or fax to Active Members at their last known addresses as shown in the records of the
Executive Secretary. Such notice shall specify the date, which shall be not less than 30 days from
the date of mailing of such notice, on which the vote will be tallied, and ballots received subsequent
to the date so specified may be disregarded. "
So I presume the content was presented and we will be asked to vote at some future date.